söndag 10 juli 2011

Kärlek...

Vilken underbar lördag vi har haft på Hotell Lerdalshöjden i Rättvik. Vi har ätit gott och druckigt gott en hel dag. Till förrätt åt jag stekta pilgrimsmusslor, med musselsäck och kronärtsocks kräm, Niklas åt rökt abbore med surdegs krisp och spritärtspuré, varmrätt åt jag stekt ankbörst, med ankterrin och gnocci, Niklas åt Grillad biff. Och till dessert tog vi båda smashade jordgubbar, en super super god dessert.. Mums...
Niklas visste ingenting, jag hade packat allting och lagt in väskan i bilen utan att han visste vad det handlade om. Han såg väldigt chockad ut när vi stod inne i receptionen och jag sa att jag hade bokat ett rum åt oss :) Han trodde inte rikigt att det var sant. :) Men jag måste erkänna det var super svårt att hålla sej från att inte säga någonting om det :) Det var så skönt att komma iväg på en liten weekend och slippa behöva tänka på vardagen, det var bara att luta sej tillbaka och njuta av x antal glas rosé.
Det tråkiga var att det regna när vi vaknade, jag hade tänkt att vi skulle äta frukost, checka ut och sen åka ner till staden och köpa rättviks glass på ett super mysigt café som ligger där och sen sätta oss vid ån och äta i solen, men så blev det inte. Det var bara att åka hem. Men det var skönt att komma hem i tid.
Niklas och Johan var och hämtade  ett "hemma gym" åt Niklas idag, så nu är det omöblerat i lill rummet och "Niklas lekrum" :P Så nu har jag 2 ställen att leta efter honom i huset :) Förut bara det vara i datarummet men nu finns det ett riktigt gym rum. Han är så nöjd så. Han har suttit och putsat upp det idag och tom testat flera ggr, han håller på än :).. Sötnosen då.
Nu ska jag lägga mej i soffan igen och glo på lite tv.
pusskram på er.
Ha en fortsatt trevlig söndag gott folk.!

1 kommentar:

  1. Åh, guud va härligt att komma iväg på en liten minisemester, och maten lät ju super god :) Hoppas att ni hade det trevligt. Får ses på en kaffe igen någon dag :) Kram

    SvaraRadera